Наставникът на Локомотив София Иван Колев остана разочарован от изпуснатата

...
Наставникът на Локомотив София Иван Колев остана разочарован от изпуснатата
Коментари Харесай

Иван Колев: Бяхме близо и разочарованието е много голямо

Наставникът на Локомотив София Иван Колев остана отчаян от изпуснатата победа над отбора на ЦСКА 1948. Срещата приключи наедно при резултат 1:1, като "червените " стигнаха до изравнителното попадение в добавеното време на срещата, когато Галин Иванов беше прецизен от дузпа.

„ Защото не успяхме да осъществяваме отличните си благоприятни условия. Още първото полувреме имахме положения да отбележим три гола. Нещата можеха доста рано да приключат. Второто полувреме продължихме по същия метод. Генерално бяхме по-добри. Няма значение обаче, като не си взел трите точки. Бяхме близо и разочарованието е доста огромно “.

„ Ако преди 3-4 седмици, някой ми беше споделил, че ще играем по този метод, нямаше да допускам. Говоря за едно доста съществено израстване. Имахме доста даже положения. Съжалявам, че не успяхме да вземем успеха “.

„ Илия Димитров е притеглен, с цел да бъде от футболистите, които са от остриетата на тима. Да бъде доста рисков за съперника “.

Колев бе запитан по отношение на обстановката с дузпата за ЦСКА 1948:

„ Не можах да видя обстановката. Всички споделяха, че преди да стане това, е имало удар с лакът в главата на наш състезател. Не мога да кажа дали е по този начин “.

„ Спечелиха ги момчетата тези 4 точки. Заслужени за нашия тим. Продължаваме битката. Ще се види в хода на самия мач, срещаме един от най-хубавите тимове в България. Ще бъде доста мъчно “.

Накрая треньорът беше запитан дали ще има още нови привлечени в Локомотив:

„ Нека не бързаме. Ако се появи нещо качествено, положително, потребно за тима, уверен съм, че бъде притеглен “, съобщи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР