Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, изрази мнението си,

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, изрази мнението си,
Коментари Харесай

Акрапович след мача със Славия: Днес бяхме по-добрият отбор

Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, изрази мнението си, че неговият отбор е бил по-добрият на терена и справедливо е взел трите точки от мача със Славия. Както към този момент стана ясно, " смърфовете " победиха Славия с 2:0 в мач от 3-тия кръг на efbet Лига.

" Победихме след хубава игра, хубави комбинации и хубави голове. Имахме още обстановки, които трябваше да отбележим. Искаме да реагираме на всеки жанр на игра от съперника. Знаем по какъв начин играе противника. Да, Славия имаше проблеми, само че съм сигурен, че ще откри формата си. Знаех, че няма да има проблеми за нашите бранители, въпросът беше какъв брой ще вкараме ние напред. Ние през днешния ден бяхме по-добрият, по-качественият тим ", стартира Акрапович.

" Ако се беше контузил още някой нямаше с какво да реагираме от пейката. От понеделник започваме сериозната работа, с цел да се подготвим за мача от Европа. Те имат мач в неделя и се надявам да са изморени. Ще се подготвим добре. Вече компенсирахме неналичието на Томашевич. Днес Чико Цветанов игра на тази позиция. Ще забележим и Илич по какъв начин ще се оправи. Георги Минчев се включи добре в мача, имаше благоприятни условия да вкара и гол, само че за жалост не съумя. Ще разгадавам на него ".

" Готвим се съществено за всеки мач. Знаем, че в София мачовете са сложни и може би концентрацията в такива моменти е по-голяма ", приключи старши треньорът на Локомотив (Пловдив).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР