Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели впечатленията си от

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Лесна с победа в последната контрола в Турция, Мъри критикува резервите

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, показа усещанията си от последната инспекция на " сините " на турска земя, извоювана с 2:1 над украинския Верес.
" Имахме и положителни моменти, и някои проблеми. Продължаваме да пропущаме много обстановки, прекомерно лековато приключваме. Направихме много промени, приключваме подготовката в обикновено движение, уповавам се по този начин да се представяме и в България ", съобщи Мъри.

" Въпрос на убеденост, качество, самочувствие. Нарочно дефинирам кой да бие дузпата, с цел да не носят футболистите виновност. Нека мине напрегнат, да пропусне. На тренировки бие добре, само че да видят, че когато е напрегнат, е друго. Това не е толкоз значимо. "

" Не съм доста уверен в широчината на състава. Днес видях, изобщо не ми харесаха хората, които влязоха, беше извънредно безконтролно и безидейно. Това, че са осъществили гол, нищо не значи. "

" Когато ти вкарат гол от корнер, постоянно е мотив за терзание. Допускаш елементарно контраофанзива, имахме и позиционна неточност в крайната третина.

" Като се приберем в София, ще дадем последна оценка. Тук се видя, че сме подготвени, тичаме много, динамичността е добра, само че едно е в подготовка, друго е в публични мачове. Надявам се да са рационални и да се проявим в най-хубавата си светлина ", приключи Мъри.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР