Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе много доволен от класирането

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе много доволен от класирането
Коментари Харесай

Мъри: Видях Левски, който искам да виждам, дано донесем трофея на хората

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе доста удовлетворен от класирането на отбора на край за Купата на България. Мъри се надява, че играчите му ще съумеят да донесат първи трофей на клуба от много време насам.

“Аз съм благополучен за почитателите. За тези, които бяха на стадиона и тези, които бяха пред тв приемниците. Беше значимо да се завоюва този мач, с цел да се спре клишето, че Левски не играе добре пред доста аудитория. Не сме гледали толкоз за елиминацията, а за израстването ни. Мачът имаше разнообразни нюанси. Можехме да решим изхода през първото полувреме, като вкараме втори или даже трети гол. След почивката Лудогорец взе самодейността, само че ние трябваше да го докараме, че Левски да стигне край ”, стартира Стоилов.
 Левски на край! Левски на край! "Сините " отново удариха Лудогорец във футболен празник на "Герена "
“След като два пъти успяхме да победим Лудогорец и веднъж да загубим и сме създали два равни с ЦСКА, мисля, че се доближаваме към този момент много до тях като равнище. Трябва още много работа. Малко са ни играчите, само че те се биха и изкараха тежка серия от срещи. Левски е имал сложни моменти през последните години, само че уповавам се с общи старания да успеем да донесем първия трофей след дълго спиране. Има време до тогава, има още други мачове, само че се надявам да изиграем мача както прилича на Левски и да спечелим Купата ”, съобщи Мъри.

“Искам почитателите да се радват и да изпитват наслаждение от тима. Този Левски няма нищо общо с оня от 2013. Тогава имаше огромни финанси, само че Левски живееше в заблуда и неистина. Левски би трябвало да живее в работа и почтеност. Не мога да си показва, че Левски не е спечелил мача със Славия през 2013-а пред толкоз доста аудитория. Симбиозата сред последователи - клуб - тим я има сега. На доста моменти ми се постанова да отвръщам прочувствено, само че работата дава доста резултати. Ние нямаме различен път и не мога да мисля за нищо друго. За нашата аудитория не се тормозя, че ще бъде на висота за финала. Ние ще напълним и целия стадион, в случай че ни го дават. Надявам се и съперника да има задоволително хора ”, сподели още Стоилов.

“Видях Левски, който желая да виждам. Върнахме левскарите, където им е мястото. За страдание през годините се харчеха много пари, а никой не намерения за тях да имат стадион. Ние ще се опитаме с работа да оказваме помощ на последователите ”, приключи Мъри.
 Шимунджа: Левски справедливо е на край, с такава поддръжка беше ясно, че ще имат предимство Шимунджа: Левски справедливо е на край, с такава поддръжка беше ясно, че ще имат предимство 22 апр | 21:23 1172 3  Героят Уелтон: Нямаше по какъв начин да разочароваме тази аудитория Героят Уелтон: Нямаше по какъв начин да разочароваме тази аудитория 22 апр | 21:18 1277 1  Левски на край! Левски на край! "Сините " отново удариха Лудогорец във футболен празник на "Герена " 22 апр | 20:56 75056 555  Крушарски на “Герена ” с фланелка на Левски Крушарски на “Герена ” с фланелка на Левски 22 апр | 19:53 4823 8  Без голове в Мездра Без голове в Мездра 22 апр | 19:53 909 0 Виж всички Водещи Новини  Левски на край! Левски на край! "Сините " отново удариха Лудогорец във футболен празник на "Герена " 22 апр | 20:56 75056 555  Изумителен мач! ЦСКА 1948 разруши Арда в най-резултатния дуел от efbet Лига Изумителен мач! ЦСКА 1948 разруши Арда в най-резултатния дуел от efbet Лига 22 апр | 17:08 53992 84  "Контра ": Ще се съвземе ли Юнайтед след шамара от Ливърпул и Тен Хаг ли е индивидът, който ще реши проблемите на "червените дяволи "? 22 апр | 18:28 6985 2  Григор Димитров не можа да преодолее Циципас в Барселона Григор Димитров не можа да преодолее Циципас в Барселона 22 апр | 17:23 30403 49 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР