Наставникът на Левски - Николай Митов призова за още малко

...
Наставникът на Левски - Николай Митов призова за още малко
Коментари Харесай

Ники Митов: Виждам светлина в този отбор, просто се иска време

Наставникът на Левски - Николай Митов прикани за още малко време, в което да построи този тим, който желаят всички " сини " последователи.

Специалистът за следващ път загатна, че не се тормози за поста си и даде обещание позитивната смяна да започва с победа над Витоша (Бистрица) още тази неделя.

Старши-треньорът дефинира своите ученици като " най-хубавите в България ", само че добави, че няма да се откаже от вижданията си за футболната игра.

 Левски ще дава повече от 50 000 лв. месечно за новия си старши-треньор
Спас Русев употребява всичките си контакти, с цел да уреди класен ментор на Левски

Сериозното име от чужбина ще получава повече от 50 000 лв. на месец!

" Иска време. Аз виждам светлина в този тим. Ще стане! Не може да желаеме да се случи за 1-2 седмици. С магическа пръчка не става. Резултатите приказват, само че просто се желае време. Това е самата истина и действителност. Имаме 12 футболисти, които не са били в предишния тим. На 12 май играхме с Локомотив (Пловдив) и загубихме с 1:2. Колко футболисти са играли в този мач? Нула! ".

" Не ми е мъчно да изправя пред играчите. Няма да се откажа от вижданията и разбиранията ми. Ако желаех да се вардя, щях да залагам на положителните футболисти, които имах напролет в плейофите, а не да се откажа от тях. Можех да ги пущам, с цел да ме пазят резултати, само че откакто стана ясно, че няма да останат в клуба, мислех за бъдещето на Левски и залагах на играчите, които ще останат. В момента футболистите в Левски са качествени, най-хубавите в България. Мой избор са всичките. Идват в последния миг, тъй като по този начин се развиват нещата. Имаше прехвърляния, които бяха пред сключване на контракти, само че не се получи. Има го във футбола за жалост. Всеки един треньор желае на първата си подготовка да има всички футболисти, само че не се получи ", съобщи Митов пред bTV.

 Ръководството на Левски гласоподава доверие на Николай Митов
Ники Митов още веднъж оцеля! Остава в Левски най-малко още 7 дни

Джобният експерт остава треньор на Левски

" Мисля, че от неделя резултатите ще ни дадат още по-голяма убеденост. Цяла седмица имаше жестока лавина. Не се тормозя. На футболистите във всеки един миг би трябвало да им споделям какво да вършат на терена. Резултатите сами приказват пред публиката. Хората са прави. Искат резултати. Насъбрало им се е от доста години. Това го знам и аз. В момента се прави ново, от нулата, доста е друго. По-опитен съм и по-възрастен от предходния ми престой, само че нещата са разнообразни. Тогава гонихме купата с тим, а в този момент започваме всичко от нулата. Аз съм спокоен, би трябвало да питате Боримиров дали е бил колеблив след мача с Локомотив. Дали ще бием Витоша? Ще си приказваме след мача ", приключи Митов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР