Наставникът на Левски Николай Костов няма да подава оставка. На

...
Наставникът на Левски Николай Костов няма да подава оставка. На
Коментари Харесай

Треньорът на Левски Николай Костов отказа да подаде оставка

Наставникът на " Левски " Николай Костов няма да подава оставка. На изключителната конференция, която даде на " Герена ", той сервира своите извинения на медиите за агресивното си държание, отхвърли да е имал разногласия с играчите на полувремето в дербито против ЦСКА и разяснява аргументите за слабите резултати. 

" Сядам пред вас другарски и доброжелателно, с цел да не остане с усещане, че Костов се укрива. Вчера имахме подготовка в залата и не се укриваме. Сега е моментът да се извиня за агресивното държание след мача с ЦСКА. Винаги съм се старал да бъда правилен с вас “, стартира Костов, представен от Dsport.

„ Има неща, които като пролог на тази конференция да кажа, че съм доста обиден от доста неща, които се случиха. Всичко това се случва, когато претърпяваме загуби и имаме слаби резултати. Тежестта пада върху треньора и аз съм поел отговорност “.

„ Засегна ме приключването на някаква информация, което е подстрекателство на левскарската общност, че Костов и някои от футболистите са имали пререкания на полувремето против ЦСКА. За това сядам с цел да опровергая тази лъжа “, съобщи с решителност той.

„ Другото нещо, което извънредно доста ме афектира – иронизира се към този момент играта на Левски. Иронията е сантименталната игра. Аз желая да посочи пред всички, че за сантименталната игра това е моя концепция и при първите диалози със Сираков го попитах той знае ли с какъв футбол се занимавам аз. Може ли във всички проблеми, които тогава имаше Левски, защото би трябвало да се върнем 10 месеца обратно. Ако ги разделим на две по 5, пъврите 5 играх с един тим, в този момент с различен. За това време не може да кажем, че би трябвало да се гордеем с работата, която свършихме, само че не се срамим, защото вие сами проследихте в интервала, който работихме дружно, че не всичко беше толкоз неприятно, колкото излиза в обществеността като внушения. Имаше моменти, в които изпитвахме усложнения – незабавно настъпваше офанзива, която естествено повлия на душeвността на целия тим, щаб и ръководители. “

„ Няма от какво да се гордея от тези 10 месеца, само че не се срамим, защото вие сами проследихте в интервала, в който работихме дружно, че не всичко беше толкоз неприятно, колкото излиза в обществеността като внушения ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР