Наставникът на Левски Делио Роси заяви, че няма търпение да

...
Наставникът на Левски Делио Роси заяви, че няма търпение да
Коментари Харесай

Роси: Левски да е фаворит?! Фаворити бяха Аржентина, Германия, Испания и Португалия на световното, но видяхте какво стана

Наставникът на Левски Делио Роси съобщи, че няма самообладание да види неговия отбор по какъв начин ще се показа против Вадуц, защото атмосферата за мачовете в Европа е радикално друга.

" Контузените останаха в София. Всичките 20 футболисти, които пристигнаха тук са подготвени за игра. Кой вратар ще пази? Един от тримата, които пристигнаха в Лихтенщайн. Това е значим стадий.

Имах шанса да имам доста такива стадии в кариерата, които са със напълно друг усет. Това го усетих, още когато видях през днешния ден шаловете на Левски на самолета, което демонстрира, че настроението е друго, когато става въпрос за мачовете в Европа. Всичко зависи от нас. Ще ни гледат всички. Миналата година направихме доста жертви, с цел да стигнем дотук. И в този момент желая да продължим напред след мачовете с Вадуц.

Гледал съм съперника. Смениха повече от 10 играчи през това лято. Играят друго от предходната година. Ние да сме любимци? Фаворити бяха Аржентина, Германия, Испания и Португалия на международното, само че видяхте какво стана.

Теренът дефинира кой е любимец. Най-вероятно и четирите полуфиналисти на Мондиала нямаше да са същите, в случай че шампионата беше септември. Силите са изравнени ", сподели Делио Роси, който разкри, че е разузнал Вадуц добре.
" Вадуц има двама доста бързи външни нападатели. Играят 4-3-3. Вижда се, че са работили добре - пазят и нападат всички футболисти Всички зависи от това, което ще създадем ние. Много желая да видя по какъв начин ще се показват моите играчи ", съобщи още италианският треньор на сините, който отхвърли да отговори на въпрос дали Ейолфсон и Паулиньо ще липсват на тима.
" Да не приказваме за Холмар и Паулиньо, които ги няма тук, а в този момент да се концентрираме върху тези футболисти, които ще играят и са разполагаем ", приключи Роси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР