Наставникът на Левски Делио Роси коментира победата над Гзира Юнайтед

...
Наставникът на Левски Делио Роси коментира победата над Гзира Юнайтед
Коментари Харесай

Треньорът на Левски след лагера в Малта: Готвим се да печелим точки още от първите мачове

Наставникът на Левски Делио Роси разяснява успеха над Гзира Юнайтед (2:1) в последната контрола на отбора от лагера в Малта. Италианският експерт заключи в края на подготовката, " сините " са посочили добра игра, само че има какво да се желае.

„ Последният мач постоянно е сложен. Футболистите към този момент мислят за самолета след дългия лагер. Освен това играем против тим, който е разгара на шампионата. Физически стояхме по-добре. Успяхме да експериментиране някои от новите. Други още не са подготвени за игра. Работихме добре. Вижда се по-добра игра, само че има още какво да се желае “, проучва Роси пред Диема Спорт след края на дуела.

„ Подготовката мина в две етапи. Първата е повече физическо натоварване. Втората – повече тактичност и игра с топката, с цел да сме подготвени и още от първите мачове да печелим точки “.

„ Паулиньо и Нашименто са двама играчи, които ние взехме, с цел да подсилим състава. Още не са в топ форма, само че те имат качества и ще ни бъдат потребни “, разяснява още италианският стратег.

„ Мисля, че един тим би трябвало да има учредена скица, с която да играе, само че и да има вариации, на които може да заложи “, показа Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР