Наставникът на Левски – Николай Костов, остана доволен от победата

...
Наставникът на Левски – Николай Костов, остана доволен от победата
Коментари Харесай

Костов: Щастливи сме, въпреки че не бяхме убедителни

Наставникът на Левски – Николай Костов, остана удовлетворен от успеха в реванша против Шкупи в Лига на конференциите. „ Сините ” се постановиха и във втория мач в София с 1:0 и по този начин с общ резултат 3:0 не престават в идната фаза на конкуренцията.

„ Контролирахме играта през по-голямата част. Не ни се получи в офанзива. Тежестта падна в хората в центъра на терена и защита. Поизтощиха се играчите и в края можехме да получим гол. През целия мач владеехме обстановката и не позволихме шансове пред нашата врата. Радвам се, че победихме, приветствам играчите и публиката. Голът бе тяхната премия.

Щастливи сме, макар че не бяхме безапелационни. Това са нашите благоприятни условия сега. Сериозен е идващият ни съперник. И ние сме сериозен тим, макар че не ни се получи играта. Различен съперник, ще подходим по друг метод ” ”, разяснява Костов.

„ Умората падна върху хората, които играха повече с топката. Започнахме доста добре, изключително в първите 25 минути, само че не продължихме в същия ритъм. Продължихме да пипаме топката повече, в сравнение с трябваше. Прекалено самостоятелно работихме в центъра на терена. Ще приказвам с играчите. Знаете, че ние работим с млади играчи. Малко се превъзбудха след успеха с 6:0, ще приказвам с играчите, отношението им би трябвало да бъде еднообразно към всеки съперник. Доволен съм от всички наши бранители, като се изключи последните минути, в които изпуснахме техния нападател, който е извънредно бърз. Поизмориха се.  Важно беше да победим и да възнаградим нашата аудитория с победа. Относно отлагането на мачовете, тТова е решение на клуба, няма по какъв начин да отговоря, тъй като не отлагаме мачове. ”, приключи Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР