Наставникът на Интер Симоне Индзаги вярва, че неговият отбор е

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги вярва, че неговият отбор е
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Изиграхме страхотен мач, гордея се с моите футболисти

Наставникът на Интер Симоне Индзаги има вяра, че неговият тим е посочил на света, че е заслужен конкурент на Манчестър Сити във финала на Шампионска лига.

Интер оказа сериозна опозиция на считания за любимец Манчестър Сити, само че загуби с 0:1 и не съумя да завоюва трофея. Единственото попадение означи Родри през втората част, а " нерадзурите " имаха чисти обстановки да изравнят, само че пропуски направиха Димарко, Лукаку и Госенс.

" Изиграхме страховит мач и би трябвало да се гордеем с това. Прегърнах моите играчи един по един, защото те бяха невероятни, тъкмо като нашите почитатели и заслужаваха друг резултат ", сподели Индзаги пред Sport Mediaset.

" Последните 25 минути доминирахме, само че чувството беше, че топката не искаше да влезе в мрежата. Случва се, за жалост се случи във финала на Шампионската лига. Ударихме гредата, имаше изчистване от голлинията, удар, който попадна в съотборник ", сподели още Индзаги.

" С този дух, организация и увереност мисля, че ще се върнем тук още веднъж в бъдеще. В вечер като тази не мога да отделя играчи, които са играли под равнището. Вчера споделих, че няма да сменя играчите си с никой различен и довечера светът видя за какво ", добави той.

Индзаги има контракт с Интер до юни 2024 година, само че се чака да подпише нов контракт през лятото.

" Точно в този момент ни трябват няколко дни. Ние сме в синхрон с клуба, тъй че ще се срещнем и ще планираме бъдещето. Нямаше доста време за диалози този сезон, само че съм толкоз горделив с тези момчета и почитателите. Заслужавахме повече, само че смъкваме шапките си пред Манчестър Сити, знаем какъв брой доста са работили, с цел да стигнат до този миг през последните години ", сподели Симоне Индзаги.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР