Наставникът на Интер Симоне Индзаги похвали футболистите си след равенството

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги похвали футболистите си след равенството
Коментари Харесай

Индзаги: Доволен съм от агресията в играта ни

Наставникът на Интер Симоне Индзаги похвали футболистите си след равенството против Ювентус (1:1) в първия полуфинал за Купата на Италия. Той разяснява и изгонването на Ромелу Лукаку, който означи изравнителното попадение от дузпа в последната минута. 

“Начинът, по който Лукаку отпразнува гола, беше разяснен неправилно. Той постоянно се радва по този метод. Това провокира напрежението след края на мача и в този момент няма да можем да разчитаме на Ромелу и Самир Ханданович в реванша, а те са фундаментални играчи за нас ”, съобщи Индзаги. 

“Мачът се разви добре. На този стадион в никакъв случай не е елементарно, само че ние контролирахме обстановката съвсем от самото начало. Не трябваше да позволяваме подобен гол. Хубавото е, че в сложен за нас миг подадохме позитивен сигнал, само че има и реванш ”, показа наставникът на “нерадзурите ”. 

“Доволен съм най-много от експанзията в представянето ни ”, добави Индзаги.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР