Наставникът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, коментира представянето

...
Наставникът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, коментира представянето
Коментари Харесай

Луканов: Длъжни сме да се подобрим във всички компоненти

Наставникът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, разяснява представянето на неговия тим след успеха с 2:1 над Берое в контролната среща сред двата тима.

„ Имам много забележки най-вероятно. Искаме да изгледаме мача и да си затвърдя това, което видях по време на дуела. Почнахме леко страхливо с доста непринудени неточности. После тъкмо, когато взехме самодейността, получихме безразсъден гол. Нелеп, тъй като се получи центриране може би от 20-25 метра, а не покрихме вътре човек. Това е наша уязвимост, която най-вероятно ще подобрим “, стартира Луканов.

„ Второто полувреме излязохме малко по-агресивни. Успяхме да се върнем в мача да изравним, след това го и спечелихме, само че това не е най-важното. Говорих с момчетата, нямаме контузени, което за мен е най-важното на този стадий от подготовката. Имат усложнения както ние по този начин и съперниците. За мен доста добра и ползотворна контрола. Аз споделям постоянно контролите са промяна на това, което сме създали досега. Мисля, че както с Левски, по този начин и през днешния ден се получи доста добре “.

„ Изводи - мисля, че ние би трябвало и сме длъжни да подобрим контрола на топката, да подобрим метода, по който се пазиме и метода, по който атакуваме. Горе-долу всички съставни елементи на този стадий би трябвало да бъдат усъвършенствани. От там нататък футболът е мнение. Днес почва една 11-орка с Ловеч играем финален мач, там ще почнат други хора. След това ще преценим за първия мач, кои са най-подготвени “.

„ Мисля, че още на един, два поста би трябвало да се подсилим. Чакаме човек, който най-вероятно на следващия ден ще пристигна. Търсим още един - вътрешен халф. Някои са по-назад други в по-добро кондиционно положение. Това са опитни хора. Мисля, че с опита и качествата си ще допринесат за тима. Само вътрешният халф - Антъни, който беше на проби, мисля, че му е още рано да играе в елита “, сподели Луканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР