Наставникът на Дунав (Русе) Людмил Киров даде мнението си след

...
Наставникът на Дунав (Русе) Людмил Киров даде мнението си след
Коментари Харесай

Люси Киров: Благодаря на Господ, че вкарахме в 87-ата минута, късметът ни покри

Наставникът на Дунав (Русе) Людмил Киров даде мнението си след успеха на своя отбор над Крумовград. “Драконите ” се постановиха с трагичното 2:1, като победният гол падна в 87-ата минута.
 Дунав прекърши Крумовград след късна драма в Русе Дунав прекърши Крумовград след късна драма в Русе
“Щастливи сме всички в тима както футболистите, по този начин и ние. Играхме против сложен противник. Много мъчно се стигна до тази победа. Искам да поздравя както моите футболисти, по този начин и Крумовград, че изнесохме театър. Късметът ни покри. Вкарахме първия гол, само че по-късно дадохме самодейността на отбора-гост. Те удариха греда и по тази причина ни покри шанса.

Направихме промени в нашия състав, изравниха ни. Да благодарим на Господ, че в 87-ата минута вкарахме и победихме. Ние си играем мач за мач, вътре в клуба си имаме цели, само че те идват след всеки мач. Ако в идващия мач победим, може да имаме някакви действителни шансове за промоция, само че каквото сабя покаже.

Имаме много мачове. Не бих споделил, че тъкмо идващия мач е разковничето. Навън играем по-добре и с по-голямо успокоение, уверен съм, че ще се приберем с някой друга точка от Пловдив ”, съобщи Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР