Наставникът на Даниел Моралес даде мнението си след поражението с

...
Наставникът на Даниел Моралес даде мнението си след поражението с
Коментари Харесай

Моралес: Голям шамар! Надявам се срещу ЦСКА да сме по-добри, отколкото Локо

Наставникът на Даниел Моралес даде мнението си след провалянето с 0:4 от 1948. Бразилецът съобщи, че се надява в идващия кръг против - София футболистите му да се показват по-добре, в сравнение с Локомотив (София) против отбора на Стойчо Младенов.
 ЦСКА 1948 смаза Ботев (Враца) и чака Левски ЦСКА 1948 смаза Ботев (Враца) и чака Левски
" Да си призная, че през днешния ден в този дуел съперникът ни надигра и справедливо завоюва, без да си кривим душата. Играят по-добре, най-много в офанзива, демонстрираха, че сега са в по-добра форма, поемам си виновността, аз вкарах младите в този мач. Мъжкари, след този пестник ще се издигаме, ще продължим напред, знам в кой клуб работи, можем да покажем по-добър футбол. Президентът оказва помощ и пристигна да ни поддържа, никой не е починал, фамилиите са здрави, само че той знае, че ни чака доста работа, няма да избягаме от отговорност, сподели ни положителни думи. Да, огромен пестник, само че нека в идващите мачове покажем най-хубавото и зарадваме нашата вярна аудитория. Има обстановки в офанзива, които би трябвало да развиваме по-добре, би трябвало да сме по-концентрирани.
 Николай Киров: Не би трябвало да се главозамайваме, предстоят ни още доста борби Николай Киров: Не би трябвало да се главозамайваме, предстоят ни още доста борби
Допускаме неточности, това ни коства втория гол. На Васил Левски се получи същото против този съперник, те са добър тим, би трябвало да сме съсредоточени на 120%. Мразя съпоставяне сред хора и футболисти, Бабунски като че ли беше най-хубавият нападател, обикновено да се развие в други направления. Това е животът, един отива, други идват. Трябва да има неизменност, както споделя Топузаков на мача с Левски. В предишния сезон постигнахме всичко с неизменност, мъчно е да се реализира. Ще ми би трябвало малко време, ще се оправим. Новите двама ще бъдат на линия, когато управлението ги оправи да играят. ЦСКА е огромен клуб, горделив съм, че съм бил в щаба на подобен огромен клуб. С Локомотив София се получи един прекрасен мач, бяха разузнали добре ЦСКА. ЦСКА има доста положителни характерности, могат да решат всеки мач, бяха ги разузнали добре. Надявам се да създадем по-добър мач, в сравнение с Локо направи против тях ", сподели някогашният полузащитник на ЦСКА, Черно море, Локомотив (Пловдив) и Спартак (Варна).

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР