Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, поздрави футболистите след ценната

...
Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, поздрави футболистите след ценната
Коментари Харесай

Илиев: Искам формат с 16 отбора, но не решавам аз

Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, поздрави футболистите след скъпата победа с 1:0 против Царско село в финален мач от кръга в efbet Лига.

„ Футболистите излязоха и направиха това, което трянваше. Съжаляваме, че не взехме решение мача още през първото полувреме. Нормално беше през второто полувреме да сдадем леко самодейността, предвид на напрежението. Днес обаче беше значим мача и приветствам играчите поради мощния старт “, стартира експертът.

„ Има много мачове до края на сезона. Не гледаме битката с ЦСКА 1948, би трябвало да продължим да играем добре и да се концентрираме върху идващите мачове. Говори добре за работата ни в клуба и на индивидите, че Дани Димов и Илиан Илиев са извикани. Дано имаме положителни резултати като народен тим “.

„ Нормално е да се случи някоя свада, напрежението в мача беше огромно. Срещу Монтана следва следващото тежко тестване. Това, че играем с тима, които са зад нас, не значи, че имаме някакво голямо преимущество. Монтана сподели, че е сериозен съперник и не би трябвало да го подценяваме “.

„ Аз персонално поддържам форматът с 16 тима, постоянен сезон и 30 кръга. Това обаче не го вземам решение аз, а ръководещите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР