Наставникът на Барселона Ернесто Валверде не дава и дума да

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде не дава и дума да
Коментари Харесай

Спорът с Ливърпул не е решен, напомни треньорът на Барселона

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде не дава и дума да се каже, че неговият отбор е сигурен финалист в Шампионската лига. В сряда “блаугранас” надделяха Ливърпул с 3:0 в първата среща и имат стабилен задатък преди реванша в Англия, който е във вторник. “Имаме добра преднина, само че разногласието не е решен. Видяхме на какво е кадърен съперникът”, съобщи треньорът на конференцията си преди кръга в Ла Лига.

В събота каталунците гостуват на Селта, само че за тях дуелът е без значение, тъй като те към този момент завоюваха купата. Валверде обаче държи от играчите си да мислят единствено с мача на “Балаидос” и чак по-късно да насочат внимание към идната среща на “Анфийлд”.

Наставникът анонсира, че ще направи промени в състава. В същото време Юрген Клоп няма тази привилегия, тъй като тимът му продължава да се бори за златните медали в Премиър лийг. " Не считам, че имаме преимущество поради това. А и въпреки всичко Ливърпул имаше един ден отмора повече от нас преди първия конфликт. Но пък ние би трябвало да сме във форма и за финала за Купата на Испания”, изясни Валверде.

Независимо че каталунците са с огромни шансове за требъл, има хора, които не правят оценка триумфите им. “За нас няма значение какво мислят те. Важното е, че самите ние оценяваме какво сме постигнали”, спокоен е треньорът.

Валверде се изрече ласкаво за искащия да напусне Яспер Силесен и взетите чартърен Жейсон Мурийо и Кевин-Принс Боатенг, които не получиха съвсем никакви шансове за изява. Според него Чави Ернандес има нужните качества да бъде треньор на Барса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР