Наставникът на Балкан Тони Дечев коментира загубата от Рилски спортист

...
Наставникът на Балкан Тони Дечев коментира загубата от Рилски спортист
Коментари Харесай

Тони Дечев: Много от играчите не са на нивото, на което трябва да бъдат

Наставникът на Балкан Тони Дечев разяснява загубата от Рилски състезател с 83:89 в дербито на втория кръг в НБЛ. Ботевградчани изпуснаха ранна двуцифрена преднина и по-късно бяха в ролята на догонващи през целия дуел. 
 Рилски състезател още веднъж откри по какъв начин да спре Балкан Рилски състезател още веднъж откри по какъв начин да спре Балкан
“Тези 12-тина неприятни минути през първото полувреме ни костваха този по този начин нервозен мач, който стана за нас. Ние бяхме догонващи по-късно, а имахме 10 точки преднина. Вместо да се успокоим, да изиграем умно някои набези, ние още там започнахме да играем неорганизирано. Момчетата имаха голямо предпочитание да победим, само че от време на време желанието те води до неверни ходове. Така си го изяснявам. Играчите, които имаме, са доста опитни. 

Тези неприятни минути първото полувреме оказаха въздействие и ни изиграха неприятна смешка. През останалото време дуелът беше доста равносилен и забавен за феновете. Аз считам, че за разлика от мача за Суперкупата изглеждахме по-добре. Ние през днешния ден показахме още веднъж, че имаме капацитет. Много от играчите не са на равнището, на което би трябвало да бъдат ”, съобщи Дечев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР