Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев коментира успеха с 3:0

...
Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев коментира успеха с 3:0
Коментари Харесай

Тунчев: Не искаме да се подиграват с нас, а да има еднакъв аршин за всички

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев разяснява триумфа с 3:0 против Локомотив (София). Той засегна и тематиката за това, че имаше огромна възможност дуелът да не се играе. 

„ Днес съумяхме да осъществяваме обстановките си. Преди седмица не успяхме да ги осъществяваме и по тази причина страдахме. Щом сме вкарали три гола, значително сме съумели да си свършим работата в офанзива. Да, създадохме още положения, при които трябваше да покажем повече централизация. Казах на момчетата да играят освободено и без боязън. Другата седмица играем със Славия и там ще се реши борбата за седмото място. Ще опитаме да побеждаваме във всеки мач. Ръководството ни уведоми преди самия мач, че има диалози с футболния съюз. Арда е тим с обичаи и би трябвало да се обърне внимание на това. И аз, и Ивайло Петков опитахме да кажем с диалози, че всичко би трябвало да се взема решение на терена и да има идентичен критерий за всички тимове. Ние не желаеме да се подиграват с нас. Опитахме да запазим в загадка това от футболистите. Допреди самия мач никой от тях не знаеше “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР