Наставникът на Андерлехт Браян Ример сподели, че е доволен от

...
Наставникът на Андерлехт Браян Ример сподели, че е доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Андерлехт: Играхме много силно, на реванша дано имаме повече късмет

Наставникът на Андерлехт Браян Ример показа, че е удовлетворен от играта на неговия отбор макар загубата с 0:1 от Лудогорец в Лигата на конференциите. Специалистът е на мнение, че шансът е попречил на белгийците да вземат нещо от срещата.
 Лудогорец опази скъп ранен гол и направи крачка към елиминиране на Андерлехт Лудогорец опази скъп ранен гол и направи крачка към елиминиране на Андерлехт
“Мисля, че изиграхме страховит мач и играхме доста мощно. Лудогорец е доста добър тим, само че ние доминирахме играта. Нямахме късмет, ударихме гредата, изпуснахме положения. Има такива дни. Не мисля, че Лудогорец имаха доста шансове от това, което видях. В първите 15 минути ни сътвориха проблеми, само че по-късно доминирахме. Мисля, че нашето показване трябваше да донесе резултат в множеството случай. Нищо не е изгубено, защото идната седмица е реваншът. Мисля, че ще е равносилен мач, само че се надявам, че ще имаме повече шанс тогава ”, сподели Ример.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР