Наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов, говори за атмосферата в „синия“

...
Наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов, говори за атмосферата в „синия“
Коментари Харесай

Стоилов: Искам горд „Левски“ от първата до последната минута

Наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов, приказва за атмосферата в „синия“ лагер преди мача с „ЦСКА-София“. 

„Най-важното е да се концентрираме, да изиграем мача, както би трябвало. Съжалявам най-много, че няма да съм на пейката. Може би това ще ми е най-тежкото дерби. Естествено, виновността е напълно в мен. Надявам се тимът да откри пътя към успеха. Имам задоволително доверие на Цанко Цветанов. Той е минал през толкоз борби, тъй че нямам никакво терзание. Естествено, не ми е прелестно, че позволих такава неточност, само че това не би трябвало да се отрази под никаква форма на тима. Ясно е, че преди мача не мога да съм в съблекалнята, ще видя от кое място ще гледам“, разяснява Стоилов.

„Алън Пардю е задоволително умел експерт, с голям опит не къде да е, а в британската Висша лига. Там не може да имаме никакво предимство. Той е бил задоволително дълго в България, едва ли за него има загадка. Не ме вълнуват техните проблеми или позитиви. Мен ме вълнува по какъв начин ще се показа моят тим. Михайлов най-вероятно е възобновен и ще може да вземе присъединяване. Знаете за наказването на Хосе. Появява се нов проблем с Георги Миланов, той не е в оптимално положение и не може да тренира с останалите. Имаме 24 часа да преценим“, добави наставникът.

„Предстоят извънредно значими мачове, би било добре, в случай че имаше такива с по-малък заряд. Имаме дребен брой играчи, някои от тях имат и санкции, само че при всички положения би трябвало да сме на високо равнище. Има време и сред мачовете, умората постоянно е в главата. Привържениците чакат от нас да изиграем един мач на високо равнище. Футболистите сами подвигнаха летвата и в този момент би трябвало да отскачат или най-малко да държат равнището. Ангажиментът е техен. Винаги може да има изненади, изключително в тактическо естество. Аз ще направя всичко допустимо да не бъдем сюрпризирани, ние сме работили задоволително. Надявам се да сме добре възобновени и да държим ритъма от последните два мача. Не съм гледал доста мачове на противника, с цел да дам по-детайлна оценка. Те имат задоволително опитни играчи. Те се прераждат, когато играят с нас – обикновено, дерби на друго равнище. Няма какви искания да имаме. Ще има една прелестна атмосфера – последователи, добър терен, съществени съперници, арбитър №1. Какво повече да желаеме? Няма човек, който да има искания към ситуацията на следващия ден. Може би двата най-популярни клуба, два тима, които желаят да завоюват, едни от най-хубавите футболисти на България. Трябва да е спектакъл“, добави наставникът.

„Резултатите ги има и ги няма, само че „Левски“ би трябвало да има жанр. Горд „Левски“, който да играе от първата до последната минута в неговия си жанр, да търси успеха. Ако съперникът е по-добър, няма какво да направим“, приключи Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР