Настъпва астрономическата зима. Това ще се случи в 23:48 ч.

...
Настъпва астрономическата зима. Това ще се случи в 23:48 ч.
Коментари Харесай

Времето полудя! Астрономическата зима идва със затопляне и о...

Настъпва астрономическата зима. Това ще се случи в 23:48 ч. на 21 декември. Зимата у нас тази година ще пристигна със стопляне, за разлика от предходната година, когато на 21 декември 2021 година имаше захлаждане и мощен северозападен вятър. От 21 декември денят стартира да нараства, до момента в който се изравни с нощта с идването на пролетното равноденствие. 

Преди обяд на доста места в равнините и котловините ще бъде мъгливо, като усъвършенстване на видимостта ще настава в следобедните часове. Над планинските региони през целия ден ще бъде слънчево. Максимални температури сред 4° и 9°, по-ниски в регионите с трайна мъгла, в София към 6°. Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд на доста места ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максимални температури: 7°-9°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, по билата до сдържан, североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР