Насред войната в Украйна и очаквания ръст на новозаразени с

...
Насред войната в Украйна и очаквания ръст на новозаразени с
Коментари Харесай

West Observer: България остана без правителство насред войната в Украйна и очаквания взрив на Ковид есента

Насред войната в Украйна и упования растеж на новозаразени с ковид тази есен, България остана без държавно управление. Това написа West obrerver, основан в Съединени американски щати.

Шест месеца след встъпването си в служба съдружното държавно управление на демократичния български министър председател Кирил Петков беше свалено с избор на съмнение в Народното събрание.

Инициативата за внасяне на вота бе на ГЕРБ, някогашната ръководеща партия на Бойко Борисов, и на неговите сътрудници Съюз на демократичните сили. Вотът бе подсилен и от Движението за права и свободи (което съставлява турското малцинство) и проруските националисти от партия " Възраждане " (уточненията са на изданието, бел. ред.).

Предложението за събаряне на държавното управление беше признато от 123 депутати, а 116 гласоподаваха срещу при общо 240 места, заяви зам.-председателят на българския парламент Мирослав Иванов.

След три следващи парламентарни избори през 2021 година доста българи се притесняват, че страната ще потъне в комплицирана политическа рецесия по време на тежка инфлационна рецесия поради войната в Украйна, както и упования растеж на новозаразени с ковид през есента, добавя изданието. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР