Наследниците, внуците и синовете на номенклатурата и репресивния режим -

...
Наследниците, внуците и синовете на номенклатурата и репресивния режим -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Само наследници на комунисти искат оставката на Гешев

Наследниците, внуците и синовете на номенклатурата и репресивния режим - те желаят оставката на Иван Гешев. Това отбеляза самият основен прокурор. Той увери, че " почтените жертви на тоталитарния режим изричат поддръжка " за неговите дейности. 

Единственият метод да има държавно управление е с контактни групи, счита някогашният министър председател Бойко Борисов.  " Преди президентът Радев да връчи мандата, би трябвало да сме се разбрали, че ще стане. Не стане ли, няма да стане с втория, третия, нито десетия мандат и се отива на избори ", добави той.

Отговорът не закъсня. Представители на Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България подчертаха, че няма да договарят с ГЕРБ за първия мандат.

Вчера Русия еднолично наруши зърнената договорка. Днес за неуспеха на съглашението уточни режима на украинския президент Володимир Зеленски, който пък бил под контрола на английските спецслужби. " Не им стигат парите и оръжията. Те желаят повече гибел ", отсъди Мария Захарова.

Именно английските секрети служби оповестиха през днешния ден, че частната военна компания " Вагнер " доста е снижила строгите си критерии за рекрутиране. В редиците ѝ към този момент се следят пандизчии с тежки здравословни проблеми. Причината - големите загуби в жива мощ.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР