Насладете се на магията на Коледа с една топла романтична

...
Насладете се на магията на Коледа с една топла романтична
Коментари Харесай

Всичко започна по Коледа - идеалната топла романтична история

Насладете се на магията на Коледа с една топла сантиментална история!

Коледа е, когато всички не помнят за проблемите си и просто честват, че са дружно.

Холи Макадамс обича да прекарва коледните празници в фамилната вила, сгушена в заснежените околности на Нашвил. Откакто се помни, фамилията й постоянно е споделяло най-вълшебното време от годината там. Но тази Коледа ще е друга... Някой ненадейно ще се причисли към тях.

Джоузеф Барнс е наел вилата преди седмица, само че не може да я освободи поради невиждана в региона снежна стихия. Пътищата са затворени, полетите – анулирани, и по всичко проличава, че той ще прекара празниците с Холи и баба й.

Решена да се оправи с изненадващата обстановка по допустимо най-хубавия метод, Холи се старае да поддържа празничния дух, като пече коледни сладки и украсява вилата с гирлянди, лампички и ароматни свещи. Съвсем скоро тя усеща, че е привлечена от Джоузеф, който е обаятелен, друг от познатите й мъже и... на първо място привързан.

Ще открие ли Холи любовта, за която постоянно е мечтала?

Направете си чаша парещ шоколад, поръсете с канела, разбъркайте с червено-бяло захарно бастунче и вижте дали магията на Коледа ще проработи.

За създателя:

Джени Хейл е създател на летни и коледни романи. През 2017 година Hallmark Channel (Hallmark Movies & Mysteries) приспособява книгата й Home for Christmas („ У дома за Коледа “) в пълнометражен филм. В рейтинга на телевизионния канал за филмите, предавани през сезона, той се подрежда на почетното второ място.

През 2019 година още веднъж по Hallmark Channel ще се излъчи екранизация на книгата „ Коледни пожелания и бисквитени целувки “, пожънала голям триумф измежду българските почитателки на сантиментални четива. Не по-малък е триумфът и на романа „ Винаги ще има Коледа “ и двете летни книги „ Обичай ме поради мен ” и „ Лятната къща “.

За следващ път ИК „ Хермес “ ще зарадва почитателите на Джени Хейл с една стопляща сърцето сантиментална история. „ Всичко стартира на Коледа “ споделя за насладата, която носи коледният сезон. Романът ни припомня какъв брой значимо е другарството, какъв брой мощна е магията на любовта и ни учи по какъв начин да открием щастието, само че оставайки правилни на себе си!

 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР