Наскоро стана ясно, че Land Rover е поредният производител на

...
Наскоро стана ясно, че Land Rover е поредният производител на
Коментари Харесай

Land Rover пуска собствен смартфон

Наскоро стана ясно, че Land Rover е следващият производител на коли, който пуска на пазара личен смарт телефон, особено основан за феновете на марката.

Land Rover Explore се създава от английската компания Bullitt - същата, която прави и грубоватите смарт телефони Caterpillar . Но до момента в който CAT таргетират хора във физически натоварващи специалности, Explore е за тези, които прекарват дните си в града и, понякога, се впускат в завършения измежду природа.

 Снимка 341881

Дизайнът на смарт телефона е въодушевен от Discovery джиповете на Land Rover, само че не свети с особени качества, както би могло да се чака от сходни модели в сектора.

Въпреки това значимо е да се означи, че " под капака " има 4000mAh батерия, която е тествана високо в планината и би трябвало да издържи много време. Телефонът е и водоустойчив и удароустойчив, а екранът реагира, даже когато носим ръкавици.

 Снимка 341882

Интересното за модела е, че идва в комплект с разнообразни плъгини, които се закачат за гърба на телефона, като всяка от тях извършва разнообразни функционалности - една служи за спомагателна батерия, друга за елементарно окачане към колан или раница, третата за спомагателна антена, а четвъртата несъмнено е нещо вълнуващо.

 Снимка 341883

Четвъртата приставка е дело на ViewRanger и разрешава да преглеждаме локалния пейзаж посредством технология за аугментирана действителност, която дава детайлна информация за заобикалящата ни среда.

Телефонът несъмнено е нещо свежо за нишата на супер здравите телефони, само че не сме сигурни, че цената му от 650 евро е оправдана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР