Наскоро редица световни медии писаха за Габриела Кирова и нейните

...
Наскоро редица световни медии писаха за Габриела Кирова и нейните
Коментари Харесай

Габриела Кирова - българката, променила лицето на България пред света - изгря във финалния епизод на “Софѝя вкъщи”

Наскоро редица международни медии писаха за Габриела Кирова и нейните дела по света, и я описаха като вдъхновяваща и съумяла българка, която милее за страната си и се пробва да сложи България на международната карта, като страна с благосъстояния, достолепие и престиж. Сега я видяхме и като посетител звезда в най-хитовия и стойностен бг сериал “Софѝя у дома ”. Там българката, която съумя да промени лицето на страната ни пред света, влезе в роля, която най-силно акцентира личността й - на класната и целеустремена бизнес дама Велислава Троянова, завърнала се от Лондон с цел да взе участие в капиталов аукцион за преустройството на хотел в полите на Витоша. 

 

Точно като екранната героиня, житейският път на Габриела я води в Лондон. На Острова тя взе участие в многочислени благотворителни начинания и от години организира голям брой срещи с представители на международния политически и бизнес хайлайф. Заради приноса си към филантропични дела, Кирова е призната и от папа Франциск.

 

Високо образована, стимулирана и възпитана в духа на обичайно патриархално българско семейство, Габриела дефинира като своя най- значима задача смяната на всеобщата визия за България по света.

За Габриела е доста значимо повече българи от чужбина да се включат в тази самодейност и да покажат пред света, че България не е просто територия, а най- античната и стойностна страна в Европа.

Габриела е и съосновател в организация, насърчаваща повече дами да се включат в ръководството на страната.

Именно с цел да разпространява идеята си, тя приема поканата на режисьорите и сценаристи на “Софѝя у дома ”, тъй като желанието й е да показва на родната аудитория еволюиралият облик на българската жена, която е в положение да бъде сполучлива и осъществена без да изневерява на нежната си и деликатна природа. Визията и облеклото на Габриела в сериала са същинска приятност за окото и нагледна лекция по жанр, класа и обноски, споделят феновете на bTV и нейни почитатели от обществените мрежи. Направи ни усещане, че Габриела има съвсем половин милион почитатели в Инстаграм профила си gabriella.london, измежду които известни хора от елита на Лондон.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР