Наскоро примата на родната популярна музика Лили Иванова е пострадала

...
Наскоро примата на родната популярна музика Лили Иванова е пострадала
Коментари Харесай

Изненадващ проблем с Лили Иванова. Слиза ли от сцената

Наскоро примата на родната известна музика Лили Иванова е потърпевша поради дългогодишна своя пристрастеност, от която освен, че не се отхвърля, само че и през годините трансформира в своя запазена марка.

Голямата ни певица сега се лекува, ползват й разнообразни процедури, а случилото се с нея изправи на нокти почитателите й.
-->
Трудно може да видите Лили Иванова на ниска обувка, просто тъй като високите токчета са една от запазените марки на примата на родната известна музика.

Понякога обаче, човек стъпва изкривено, освен в метафоричен, само че и в дословен смисъл на думата, а следствията и в двата случая не са по никакъв начин приятни.

Голямата ни певица, която цялостни залите с лекост на своите концерти, известно време ще си даде отмора, само че не планувана, а насилствена, тъй като си е навехнала глезена, на който в този момент съвсем не може да стъпва, гласи информацията в столичен всекидневник.

Не е мъчно да повярваме, тъй като всекидневието на примата е динамично, изключително когато тя е в креативен темп, и очевидно в бързината се е случило и неверното стъпване.

За благополучие на Лили Иванова обаче, охлузването не е толкоз съществено, тъй като можеше да бъде и доста по-лошо, и да се наложи дълго да си полежи вкъщи, с цел да го лекува. Всъщност за цялата обстановка споделя някогашната помощница на певицата - Мария, която я навестила в мезонета й, с цел да й занесе мартеница. Когато видяла в какво положение е тя, доста се тормозила, защото Лили Иванова куцала.

Не излиза наяве къде и по кое време примата е изкълчила крайници си, само че грижите за неговото възобновяване почнали съвсем незабавно, тъй че доста скоро огромната певица още веднъж ще може да обува по този начин обичаните си високи токчета, само че и повече да внимава по какъв начин върви с тях.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР