Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0,

...
Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0,
Коментари Харесай

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро главният програмен продукт на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която вкарва редица усъвършенствания, ремонти на неточности и оптимизации на продуктивността, както и обновени преводи.

Значимите усъвършенствания включват модификации на P2P и мрежовите системи, нови и обновени RPC (Remote Procedure Calls), както и корекции на политиките за mempool и relay.

По-конкретно, тези промени към този момент разрешават транзакции с размери, разнообразни от тези на очевидците, надвишаващи 65 байта, което разрешава по-голяма еластичност при размерите на транзакциите и ускорява отбраната против CVE-2017-12842.

Софтуерът на Биткойн се радва на необятна поддръжка в главните операционни системи като Linux, macOS и Windows. Освен това новата актуализация взема решение проблеми, свързани с мащабируемостта и скоростта на транзакциите в мрежата на Биткойн, провокирани от появяването на Ordinals .

Струва си да се спомене, че Питър Шиф, прочут крипто критик, неотдавна разгласи живописен план, включващ NFT в блокчейна на Биткойн.

Това изненадващо развиване провокира разнообразни реакции, като някои от тях подчертаха очевидното противоречие сред предходните му рецензии и настоящето му присъединяване в пространството.

Въпреки това Шиф посочи, че планът е художествена респект към златото, като някои аспекти са привлекателни за запалянковците на Биткойн.

Към момента на писане на публикацията цената на Биткойн се търгува за малко под $28,000 като през последните 24 часа означи нищожно покачване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР