Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра.

...
Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра.
Коментари Харесай

Борисов: Листата на БСП е „шпионин-Държавна сигурност“

" Нашите съперници желаят да ни вкарват единствено в компроматна игра. Българска социалистическа партия имат единствено един човек в листата, който може би схваща нещо от европейска работа - госпожа Деница Златева. Оттам нататък е " шпионин-Държавна сигурност, шпионин–Държавна сигурност ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето политическата платформа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните европейски избори на 26 май, представен от. 

" Тези избори стават значими не поради властта, или какъв брой хора ще вкараме в Екологичен потенциал, а стават значими, тъй като фактически доста троянски коне ще влязат в Екологичен потенциал ", сподели още Борисов. 

Той разяснява и решението на управлението на Българска социалистическа партия Сергей Станишев да не бъде в листата за европейските избори . " Нашите съперници към този момент нямат нищо общо с европейските социалисти. Това ще бъде тълкуванието на открито. И когато той отива да показва европейски социалисти за висши постове всеки може да каже: " Абе, ти в България не беше комплициран в листата, а идваш тук да помагаш ", сподели Борисов.

" Бях сигурен, че Иво Христов ще е в листата, тъй като гледах по какъв начин се гледат с Нинова онзи ден и по какъв начин вършат КСНС единствено за да се приказва нещо по тематиката ", сподели още той във връзка на включването в листата на Българска социалистическа партия на съветника на президента.-->

" По всяка една тематика показахте подготвеност и няма късмет по нито една тематика никой да ви надбори или да излезе по-добре квалифициран . Затова съм сигурен, че ще стартират и ще свършват с жилища и сходни тераси. Ние " шамарите " си ги изядохме. Нашите уроци си ги научихме. Всички са наясно на какво най-вече реагират хората и, че това не би трябвало да го позволяваме ", разяснява Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР