Нашето предаване влиза в домовете на хората и затова спряхме

...
Нашето предаване влиза в домовете на хората и затова спряхме
Коментари Харесай

Новият сезон на Бригада нов дом

" Нашето предаване влиза в домовете на хората и по тази причина спряхме фотосите по време на пандемията. Сега се завръщаме с нова бригада и други новости, като да вземем за пример кемперът, с който пътуваме из цяла България. Той бе наш офис и избавление в студените дни “ – показа водещата на предаването " Бригада Нов дом “ Мария Силвестър в " Преди обед “.

" Всъщност най-хубавото нещо след края на фотосите бе, че Мария към този момент не кара кемпера. Всъщност тя се справяше доста добре, само че в нас имаше едно чувство, че нещо ще се случи “ – пошегува се новият бригадир Калин Евтимов, прочут на феновете от присъединяване му във " Фермата " 8.

" Направихме доста огромни поправки и работихме крепко, тъй като бяхме стимулирани да създадем хората щастливи. С Мария добре се сработихме. Харесвам възприятието й за комизъм, само че не знаех дали е единствено за пред камера. Впоследствие се оказа, че не мога да й смогна на хумора. Много добър екип направихме и усетихме страстите на предаването, магията да видиш реакцията на хората. Накрая постоянно забравяхме какъв брой сме изтощени “ – описа Калин.

" В 13-те епизода на сезона имахме конфликт с тежки истории, само че и с вдъхновяващи хора, които се борят от време на време с заболявания, освен с финансови проблеми. Различното този път е, че майсторите от бригадата участват, когато хората виждат преобразеното си жилище “ – разясни Мария Силвестър.

" Накрая те връхлита детонация от страсти, с които хората ни се отблагодаряваха. Тръгвахме си със удовлетворение, въпреки че това постоянно бе късно през нощта. Най-много ме впечатли, че хората не се отказваха “ – призна Калин Евтимов.

Очакваме с интерес новия сезон на " Бригада Нов дом “, осъществен с присъединяване на доста доброволци и дарения от фенове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР