Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително. Но бихме

...
Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително. Но бихме
Коментари Харесай

Нинова при старта на преговорите с ПП: Мнението ни съвпада с вашите приоритети -

Нашето мнение съответствува с вашите цели, оповестени авансово. Но бихме желали да допълним програмата на държавното управление, в случай че съставим такова, с няколко тематики – обществената политика, опазване на здравето, обучение, стопанска система.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при започване на договарянията с " Продължаваме промяната " за нова коалиция. На консултациите в Народното събрание са министър председателят в оставка Кирил Петков, някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев и водачът на парламентарната група Андрей Гюров.

В началото на срещата претендентът за министър председател Асен Василев изрази вяра, че ще съберат болшинство от 121 депутати, с цел да могат да се оправят с всички рецесии, пред които страната е изправена.

" Искрено се надявам да намерим допирни точки за една доста ясно и стройна стратегия от в този момент до края на годината, която да е като измерител какъв брой добре се оправя кабинетът, а и по-късно като погледнем обратно, да кажем тези неща ги свършихме, дано да продължим напред по същия метод ", разгласи Асен Василев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР