Народното събрание прие единодушно, със 124 гласа за, декларация, осъждаща

...
Народното събрание прие единодушно, със 124 гласа за, декларация, осъждаща
Коментари Харесай

Парламентът прие единодушно декларация в подкрепа на Израел

Народното заседание одобри единомислещо, със 124 гласа " за ", декларация, осъждаща терористичното нахлуване против Израел. Вносители са народни представители от парламентарните групи  на ГЕРБ-СДС, " Продължаваме промяната - Демократична България " и Движение за права и свободи.

В текста на декларацията се показва, че:

" Oперация " Железни мечове "  представлява неминуем и нужен взаимен отговор - акт за отбрана на живота и достолепието на израелците и правото на битие на самата страна Израел.

Отчитаме и че в Газа живеят над два милиона палестинци, които също са заложници на деспотизма на „ Хамас “ и биват употребявани като жив човешки щит ". 

В декларацията се приканва интернационалната общественост да бъде солидарна с Израел и да поддържа напъните му да пази живота и сигурността на своите жители. Изтъква се, че от решаващо значение е " Хамас "  и всички терористични организации, да бъдат подведени под отговорност за дейностите си, както и да бъде извършен нужният напън за преустановяване на актовете на принуждение и гнет, които подкопават вероятностите за мир и непоклатимост в района. 

" В светлината на жестокото, невиждано и смело терористично нахлуване против почтени израелски жители от 7 октомври, ние, като част от партиите и парламентарните групи от страните сътрудници и съдружници на Израел по целия свят, заявяваме съпричастност и непоколебима поддръжка за нашите израелски другари. Единно показваме своето почитание към смелостта и решимостта, демонстрирани в провежданата интервенция " Железни мечове ", ориентирана към обезвреждане на опасността от " Хамас ", и гарантиране на сигурността и сигурността на израелския народ, с всички негови религиозни и етнически групи, само че също по този начин и на целия район ", се показва в  декларацията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР