Народният представител от ПГ Продължаваме промяната Христо Петров, познат като

...
Народният представител от ПГ Продължаваме промяната Христо Петров, познат като
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Ицо Хазарта с неприличен жест към групата на ГЕРБ-СДС

Народният представител от ПГ " Продължаваме промяната " Христо Петров , прочут като Ицо Хазарта, сподели непристоен жест в пленарна зала. Това се случи по време на чуването на вицепремиера Калина Константинова по тематиката с следствието на украинските бежанци у нас, а ПГ на ГЕРБ-СДС изиска оставката ѝ.

По време на дебатите се видя по какъв начин националният представител си направи селфи със междинен пръст към групата на ГЕРБ-СДС, до момента в който те държат листове с надпис " Оставка ".

„ Недопустимо е държанието на някои народни представители през последните няколко дни – първо осъмнахме с решетки, след това станахме очевидци на всеобщо сборичкване сред „ Продължаваме промяната “ и друга парламентарна група, през днешния ден видяхме извънредно неприличен и противен жест в залата на Народното събрание. И то на 2 юни, когато се смълчахме в Деня на Ботев. Очаквам, господин ръководител, най-строги ограничения, в случай че не – уповавам се господин Минчев да ги вземе “, прикани ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов съобщи, че обстановката ще бъде прегледана, с цел да се вземе правилно решение. Той порица и листовете „ оставка “, които парламентарната група на ГЕРБ-СДС, до момента в който вицепремиерът Константинова говореше по тематиката с украинските бежанци.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР