Народният представител от Има такъв народ“ /ИТН/ Станислав Балабанов призова

...
Народният представител от Има такъв народ“ /ИТН/ Станислав Балабанов призова
Коментари Харесай

Балабанов призова: Борисов да каже защо го охраняват и от какво се пази

Народният представител от „ ИТН “ /ИТН/ Станислав Балабанов прикани водача на ГЕРБ Бойко Борисов да каже за какво чиновници на „ Жандармерията “ го охраняват. От парламентарната естрада той съобщи:

„ Ние от „ ИТН “ обещахме да бъдем вашите очи и уши в това Народно заседание и да разкриваме истината. Разкриваме това, което се пробват да скрият. Миналата седмица, с помощта на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ и Движение за права и свободи, Бойко Борисов, който в този момент излезе от залата още веднъж стана значим човек. От задържан на Кирил Петков, през обвинен на Гешев до ръководител на Комисията по външна политика. Бонжуар дето се вика. За 12 години оправи вътрешната политика с 200, а в този момент го чакаме да оправи и външната с 300. И като значим човек незабавно получи денонощна защита пред дома си в Банка, назначена от оня дет го арестува. И него го няма в залата – Кирил Петков.

Защото сегашният кабинет е на Кирил Петков. Министърът на вътрешните работи е назначен от ПП-ДБ и с неговата благословия „ Жандармерията “, седейки в един „ Сааб “, наследник „ Сааб “ пази този толкоз значим човек – Бойко Борисов.

Сега въпросът е за какво го пази?

Единият вид е Кирил Петков да го пази … от Кирил Петков. Демек от самия себе си, тъй като ще се разсъни някоя вечер, ще хапне от ония модерните пици и ще му пристигна глупавата концепция да го арестува без мотив – ето за това са там „ Жандармерията “, с цел да пазят Бойко Борисов от следствията от пицата. То по този начин излиза.

Вторият вид е Бойко Борисов е толкоз самовлюбен, че с цел да се почувства значим, самичък си е изискал защита. Кирил Петков като един канадски пудел е изджавкал щастливо и съдружно, и е дал единодушие незабавно.

Има и трети вид – да има действителна опасност. Представете си, че в къщата на Бойко Борисов в Банкя се промъкне някоя Мата Хари по парапета и му изпълни чекмеджето с евро и кюлчета злато, щракне една-две фотоси и отиде обединението, на която те комфортно й викат – „ сглобка “.

Всъщност, уважаеми, български жители, който и вид от трите да си изберете, най-вероятно ще сте прави, защото действителна опасност за Борисов – няма. Проблемът е, че този му кеф, да го варди „ Жандармерията “ го плащаме всички ние. Ама аз не желая да заплащам за защитата на Бойко Борисов.

Навремето вицепремиерът Нейчо Неев в кабинета на Любен Беров беше споделил – „ Егати страната щом аз съм й вицепремиер “. Сега умерено можем да кажем – „ Егати страната щом я ръководи тройната коалиция ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

И на база това, което споделих има две неща. Първо като сътрудници мои публицисти, към Вас се обръщам. Обръщам се към „ Българска национална телевизия “, „ bTV “, „ NOVA “, към всички новинарски уеб сайтове – вместо да разясняваме какъв брой е топло през юли, тъй като това не е за първи път, вземете, идете и питайте Бойко Борисов за какво го охранява „ Жандармерията “ и за какво всички български жители би трябвало да плащаме защитата на човек, който може да си разреши частна защита.

Щях да го запитвам и него, само че се изплаши и излезе от залата. Да се върне от стаята на ГЕРБ и да каже за какво го охраняват и от какво се пази. Ако има някакъв проблем – ще оказваме помощ. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР