Народният представител от БСП Георги Свиленски е пострадал по време

...
Народният представител от БСП Георги Свиленски е пострадал по време
Коментари Харесай

Георги Свиленски пострада при конфликт пред Паметника на Съветската армия

Народният представител от Българска социалистическа партия Георги Свиленски е потърпевш по време на спор пред Паметника на Съветската войска в София, предава „ NOVA “.

Политикът се е пробвал да мине през загражданията , тъй че да стигне до монумента, само че се е стигнало до сдърпване със чиновник на Областната администрация.

Пострадала е ръката му. От УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ са прецизирали, че раната му е обработена и той е бил освободен.

Протестът пред паметника е ориентиран за 13:00 часа през днешния ден , като той се провежда от Българска социалистическа партия и е против демонтирането му, стартирало през днешния ден.

Корнелия Нинова е коментирала пред „ БНР “: „ В момента пред Паметника на руската войска бият депутати. Мои депутати се намират в болница сега със сцепени ръце и ние умуваме за единството на нацията и за това какво бъдеще чертаем на България. Сигурно всеки от вас има своя позиция за Паметника на руската войска. Нашата е, че всеки монумент е парченце от историята на България “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР