Народните избраници и временната комисия успяха да изчистят името на

...
Народните избраници и временната комисия успяха да изчистят името на
Коментари Харесай

Депутат от "Воля": Парламентът беше употребен за сделката за ЧЕЗ

Народните избраници и краткотрайната комисия съумяха да изчистят името на госпожа Гинка Върбакова и тя с високо вдигната глава може да влезе в тази договорка. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от "Воля " Пламен Христов във връзка особеното мнение, с което Народното събрание одобри отчета за ЧЕЗ.

Докладът сподели всичко, което знаехме и преди да стартира работа краткотрайната комисия. Според нас от "Воля " българският парламент беше използван, с цел да бъде обезпечен комфорт за сключването на договорката, сподели Христов.

По думите му всичко сочи, че има странна колаборация сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия в тази ситуация. В работната група със забележителен консенсус бяха признати доста точки, които след това в комисията със същия консенсус отпаднаха, уточни депутатът.

Създаването на комисията беше един популистки ход от страна на Българска социалистическа партия и сносно отиграно като топка от ГЕРБ, с цел да се потуши публичното въодушевление и да се обезпечи един комфорт за сключването на договорката. Сигурен съм, че скоро Комисия за защита на конкуренцията ще се произнесе, че няма съображение да стопира договорката и ще имаме нов притежател на ЧЕЗ, съобщи Христов.

По всяка възможност в никакъв случай няма да разберем кой стои зад тази договорка. Може би би трябвало да изчакаме да се подписа тази договорка. Надявам се "Инерком " да покаже, че може да ръководи сполучливо този енергиен колос и да обезпечи сигурност в енергетиката ни, сподели още Пламен Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР