Наркобосът Будимир Куйович е бил задържан в понеделник вечерта на

...
Наркобосът Будимир Куйович е бил задържан в понеделник вечерта на
Коментари Харесай

Арестуваха наркобоса Куйович на АМ Тракия, докато е в отпуск от затвора

Наркобосът Будимир Куйович е бил арестуван в понеделник вечерта на автомагистрала " Тракия ". Той карал с подправена брошура, издадена сякаш в Португалия. Черногорецът излежава присъда от 16 години за наркотрафик. Той е настанен в намерено общежитие в Казичене. В понеделник е бил в отпуск.

Куйович не е създавал проблеми на затворническата администрация. Миналата година изиска да бъде предварително освободен, само че съдът отхвърли, предава NOVA.

Преди повече от 10 години името на черногореца раздруса Министерство на вътрешните работи. Имаше подозрения за чадър над неговата наркомрежа. Стигна се до оставки на полицейски шефове.

„ За това закононарушение се планува отнемане от независимост до 8 години. Спрямо Куйович не е взета мярка за неотклонение, защото същия по настояще изтърпява наказване отнемане от независимост. В интервала на осъществяване на закононарушението той е бил в отпуск. След задържането му още веднъж е наведен в пандиза за доизтърпяване на наказването ”, съобщи Радослав Димов, областен прокурор на София.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР