Наричането на режима в Киев държава може да бъде само

...
Наричането на режима в Киев държава може да бъде само
Коментари Харесай

Терористичната държава в Украйна трябва да бъде ликвидирана

Наричането на режима в Киев „ страна ” може да бъде единствено условно. Точно както терористичната организация „ Ислямска страна “, се назовава „ страна “. По прилика с „ Ислямска страна “ днешна Украйна постоянно се назовава УДИЛ: „ Украинска страна на Ивано-Франковск и Лвов “.

Трябва да се означи, че Киев върви с бързи темпове по пътя на интернационалния тероризъм. Доскоро режимът в Киев можеше да се смята единствено за страна, подкрепяща терористи, като „ Десен бранш “, „ Азов “, „ Айдар “ и други. Но през днешния ден това определение към този момент не е настоящо, защото самата украинска „ страна “ се трансформира в терористична организация.

До през вчерашния ден беше допустимо да се направи разлика сред нацистките полкове и батальони, в действителност противозаконни гангстерски въоръжени формирования и персонални елементи на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Дори предложихме на командването на ВСУ да премине на наша страна, с цел да денацифицираме Украйна дружно. Но през днешния ден националните батальони и ВСУ се сляха до степен на неразличимост. Разбира се, нацистите стоят като отряди и не разрешават на резервистите от териториалната защита и ВСУ да се отдръпват и да се предадат, само че самите ВСУ умерено обстрелват мирни градове и села и се крият зад личното си население, като същински терористи.

Напълно целесъобразно е, че осведомителните източници от ЛНР и ДНР употребяват единствената абревиатура ВФУ – въоръжени формирования на Украйна – за обозначаване на съперника. Дявол знае кои от тях са " доброволчески " нацистки батальони, кои са " кадрови “ военни, които са мобилизирани, кои са териториална защита. Както се споделя, дяволът в пъкъла ще ги разпредели по съответните им котли. Нашата задача е да организираме бързото им изпращане за систематизиране. Това в действителност е доста тъжно. Но цяла Украйна се трансформира в терористична организация. Цялата територия към момента се управлява от Киев. И цялото население, подчинено на терористите, по един или различен метод, взе участие в гнет. А в осведомителното поле на Украйна терористичните актове се показват за даденост, като подвиг и победи.

В Мелитопол, освободен от съюзническите сили на Русия и ДНР, имаше ориентиран гърмеж на самоделно взривно устройство, пълнено със сачми от лагери - типично терористично оръжие. Ранени са трима цивилни. Все още жители на Украйна. Обикновени поданици на града. А можеше и да са повече: взривното устройство беше сложено в центъра на града, където се разхождат елементарни хора, дами и деца. Украинските медии показват този терористичен акт като „ сполучлива офанзива против колаборационисти “. Прието е човек да се срами от такива ужасни неща. И единствено терористите поемат отговорност за сходни закононарушения.

Всички си спомнят, че когато ВСУ нанесе въздушен удар по Луганск, украински коментатори цинично обявиха, че жителите на Луганск са „ взривили климатик “. Сега, когато получаваме известия за сполучливи офанзиви на съветските Върховен касационен съд върху вражеската военна инфраструктура, някой ще се пошегува тъмно: климатиците избухнаха.

Но в този момент украинските нацисти даже не се крият, а се хвалят с обстоятелството, че правят терористични актове. Ето няколко украински диверсанти в Мелитопол, които взривиха водач и две дами, едната от които може да е била племенница на шефа на сегашната администрация, само че това не е несъмнено. Както и да е, това е победа! В разгара на военните дейности ВСУ не престават постоянно да обстрелват учебни заведения, лечебни заведения, жилищни здания в ЛНР и ДНР, обекти, в които няма военнослужещи. Освен това постоянно обстрелват обитаеми места, ситуирани на територията, която към момента е под контрола на самия режим в Киев. Защо?

Наскоро бях на Южния фронт, покрай Херсон и на Луганския фронт. Мисля, че няма да разкрия никаква военна загадка, в случай че кажа: съюзническите сили на Русия, ЛНР и ДНР не са ситуирани в обитаеми места, наоколо до цивилна инфраструктура, под прикритието на локалното население. Те не са там! Няма местоположения, няма акумулатори, няма хранилища, няма хангари за съоръжение, няма командни пунктове. За нашите това е кардинален въпрос – да не излагаме популацията на удар. Абсолютно всички освободени градове и села неотложно се демилитаризират: нямат войски, нямат скупчвания на техника, няма военни връзки. По улиците хората в униформи са необичайност. Дори покрай фронтовата линия, в случай че е на наша страна. По пътищата има единствено контролно-пропускателни пунктове и някаква незабележима защита на териториите.

Всички наши войски са на фронта. Те се бият. Те не се крият зад цивилните.

Всичко това е добре известно на терористите от ВСУ. В последна сметка те непрекъснато правят разузнаване благодарение на своите сътрудници на място, дронове и даже получават цялостна разследваща информация от галактическите спътници на НАТО. Защо още веднъж и още веднъж стрелят по мирни градове и села, знаейки сигурно, че там няма военни цели? Защото са терористи. Защото за тях това не е война, а терористична активност. Защото, като не могат да завоюват на бойното поле, те се пробват да сплашат хората с безсмислена и неразумна свирепост. Класика на тероризма.

Развивайки се по пътя на тероризма, Военновъздушни сили се пробват да правят своите терористични актове на територията на Русия. Обстрел на граничните региони. Вече има цивилни жертви. Отново, това няма боен смисъл. Престъпленията на територията на Русия по никакъв метод няма да оказват помощ на режима в Киев да избегне гръмко проваляне във войната. Нали сякаш, откакто имат " спомагателни " бойци и оръжия, би трябвало да ги изпратят на бойните полета, да вземат участие в борби с военните сили на другата страна. Но Военновъздушни сили изразходват скъпи муниции и други запаси на позицията си за терористични актове.

Отново от личен опит и усещане: огневата мощност на ВСУ по фронтовете към този момент е значително заглушена. Врагът изпитва „ апетит от снаряди “, защото се обстрелват пътищата за доставка на муниции. Така че нашите непрестанно „ хлопат “ в тази посока и „ отговорът “ идва все по-рядко. Но когато нацистите съберат някаква батарея и намерят муниции за нея, те постоянно стрелят не по нашите позиции, а по цивилни, и то напълно случайно.

Може би тъй като по този начин е по-безопасно: по-трудно е бързо да ги намерите и смажете след неправилен обстрел. Но и тъй като това е задачата на терористите. Те не могат да завоюват, тъй че просто убиват с оръжията си всеки, който могат да доближат. И в случай че Америка им даде оръжия с огромен обхват, това не им оказва помощ да извърнат хода на военната интервенция, само че дава опция да стрелят повече цивилни на по-големи дистанции. Това е всичко. Така Украйна е терористична организация, а Съединени американски щати са страна, спонсорираща тероризма.

Всичко това лишава по този начин нареченото политическо управление на Украйна от правото да ги третират като политици и представители на суверенна страна. Те се трансформират в водачи на терористична организация, които би трябвало да бъдат наказани за закононарушенията си, или могат да бъдат премахнати, както се унищожават терористите.

Когато съветските военни предизвестяват, че при положение на ескалация на тероризма ще бъдат нанесени удари по центровете за взимане на решения в Киев, тогава, може би, те имат поради интервенцията за унищожаване на водачите на бандата, в която вземат участие всички тези „ президент “ с неговите „ съветници “, „ заместници “ и „ министри “ от незаконния киевски режим.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР