Наред с опазването на обществения ред, борбата с незаконния трафик

...
Наред с опазването на обществения ред, борбата с незаконния трафик
Коментари Харесай

Николай Денков: МВР ще поеме нови задачи

" Наред с опазването на публичния ред, битката с противозаконния трафик на мигранти, битката с производството и разпространяването на опиати, обезпечаване на сигурността по пътищата, Министерство на вътрешните работи ще поеме и редица нови задания, които би трябвало да извърши качествено и в период ". Това съобщи при започване на днешно държавно съвещание министър председателят акад. Николай Денков, предава NOVA.

" Ще разпределим дилемите на виновните министерства, които са свързани с произвеждането на локалните избори. Това са Министрество на вътрешните работи (МВР), Министерство на финансите (МФ), Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ), Министерство на правораздаването (МП) и Министерство на електронното ръководство (МЕУ) ", уточни още той.

" Всяко от тези министерства поема характерни отговорности, с които би трябвало да се оправи през идващите два месеца. И тези задания би трябвало да се изпълнят в съгласие с Централната изборна комисия (ЦИК) ", сподели още министър-председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР