Напук на дъжда и мрачното време, пролетния празник в Бяла

...
Напук на дъжда и мрачното време, пролетния празник в Бяла
Коментари Харесай

С песни, танци и игри се забавляваха гостите на пролетния празник в Бяла Слатина /снимки/

Напук на дъжда и мрачното време, пролетния празник в Бяла Слатина, отдаден на най- светлия християнски празник Великден, съумя да събере в местността „ Лесопарка “ поданици и посетители на града, деца и възрастни, решили да се позабавляват и отдъхнат измежду природата с проведените от община Бяла Слатина и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, съпътстващи празника събития.
Кметът на община Бяла Слатина- инж. Иво Цветков и националният представител Красен Кръстев поздравиха присъстващите с пожелания за доста здраве, божие благословение и щастливи празнични мигове с близки и другари, мир и светлина в домовете на всички.
И тази година водещ на празника беше занимателният и несравним с неизчерпаемото си възприятие за комизъм Цецо от „ Семейни войни “.
В проведената кулинарна конкуренция, взеха присъединяване четири читалища, две учебни заведения, сборна група от детските градини и началник Радо със своята кулинарна проява. Всички присъстващи имаха опция да опитат от изкушенията, които сръчните ръце на участниците бяха приготвили и сготвили.
На откритата сцена пяха и танцуваха самодейни колективи от общината, организираха се и занимателни и забавни игри, спечелилите в които получиха награди персонално от инж. Цветков.
Децата, които бяха най- въодушевената аудитория пък се забавляваха, боядисвайки яйца в особено готови и украсени за случая шатри и със съдействието на цяла плеяда приказни герои.
Безспорно гвоздеят на програмата беше присъединяване на младата и доста надарена изпълнителка Михаела Филева, която дори съумя да накара и слънцето най- сетне да се покаже.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР