Напрежение, хаос и припаднали хора при предаването на протоколите. В

...
Напрежение, хаос и припаднали хора при предаването на протоколите. В
Коментари Харесай

Напрежение, хаос и припаднали хора при предаването на протоколите

Напрежение, безпорядък и припаднали хора при предаването на протоколите. В София 1011 протокола от общо 1650 са предадени до 06.00 ч.

В Бургас изборните бумаги се предават в Спортна зала „ Бойчо Брънзов ”. Все още има рейсове, които чакат пред постройката.
И тук забавянето е пристигнало от това,
че протокола би трябвало да събира двата типа гласоподаване. Заснемането и проявлението на бюлетините по време на броенето е минало обикновено, споделиха чакащи представители на СИК.

„ От 01.30 ч. сме тук. В 06.00 ч. влязохме. Не знам какво се случва. Предполагам е от смесеното гласоподаване, тъй като на предходните избори бързо и елементарно до среднощ приключихме ”, описа представител на секционна комисия.
„ Може би става въпрос за сбъркани протоколи.
Смесеното преброяване ни затрудни ” добави различен представител.

Според ръководителя на РИК-Бургас Михаил Хаджиянев повода за опашките е немарливост на Секционните изборни комисии. Той настоя за професионална администрация, която да взе участие в изборите.

„ Такива протоколи не бях виждал в никакъв случай. Много мъчно мога да опиша качеството им. Голяма немарливост. Заради по-високото заплащане се включиха всевъзможни хора, които не се оправят.. Трябва да има готови ръководители и секретари във всяка секция ”, изясни Хаджиянев.
В Пловдив също има припаднали хора.
Медицинска помощ е оказана на 71-годишна жена, която към този момент е добре.

„ Хората спят по столовете. С високо кръвно съм и ми споделиха да се прибирам, тъй като ми прилоша. Няма въздух в помещението. Сега пуснаха вентилацията ”, описа Руска Иванова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР