Направихме много за Благоевград и областта. Санирането промени облика на

...
Направихме много за Благоевград и областта. Санирането промени облика на
Коментари Харесай

Борисов: Фактът, че ПП и ДБ се обединяват означава, че вече сме първи и след два месеца ще управляваме България


Направихме доста за Благоевград и региона. Санирането промени образа на града. Програмата за саниране на блокове умря, макар че беше най-контролираната обществена политика. Безспорните обстоятелства - замразиха Автомагистрала " Струма ", всички мостове и пътищата бяха изоставени от " Промяната ". Това са обстоятелствата - две години застой.

Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред актива на партията в град Петрич.

" Партиите абдикираха от ръководството. Христо Иванов сподели, че желая да го унищожа, тъй като споделих, че би трябвало да поеме отговорност и да стане министър председател. Демократична България и " Промяната " се сплотяват, тъй като видяха, че поотделно не могат. Всички партии обаче ще ги оставят в изолираност. А това още веднъж ни изпраща към следващо служебно правителство. Говорим за локални избори. Но какво ще прави кмет на Демократична България или Политическа партия, когато общинските препоръки ги блокират?. Рискът страната да потъне в тотална рецесия, след локалните избори, е голям. Да им пристигна акъла в главата. С отиването на " Промяната " от ръководството бензинът падна тъкмо лев. Вече няма кой да ви бърка в джоба, макар че войната в Украйна не стопира. Как си го обяснявате?! Галопиращата инфлация кой я докара?! Политиката на Асен Василев! Кой докара до рекордните цени - отново " Промяната "! Но през това време се финансираха дебело посредством " Джемкорп " и схемите с газа ", безапелационен бе Борисов. 

" има ясна политика - един път сме били в коалиция с " Да, България " и с Обединени патриоти. Сега партията реагира неприятно даже на диалози с Българска социалистическа партия. Ние няма да се коалираме с Българска социалистическа партия, само че същата декларация да създадат Кирил Петков, Асен Василев и Христо Ивнов - да забележим какви са лицемери. Ако им падне късмет, то те отново ще се коалират. Иначе са неприятните. Правя доста взаимни отстъпки и беседвам с всички. " Газпром " няма да апелира в България това, че преминахме от евро и долари в рубли. Промяната си е продала газа на 130%. Като отидат на арбитраж какво ще стане? Само по това може да разберете какво са създали - 30% по-скъп газ. Благодарение на тях " Газпром " и " Лукойл " регистрираха рекордни доходи. От единия джоб взимаха левче на българите, от другата цена ", разкри той.

" Фактът, че Демократична България и Политическа партия се сплотяват значи, че сме първи. Коалиция съшита с бели конци. Факт е че крайнолявата Политическа партия се обединява с дясната " Да, България ". Как ще създадат после правителство? После ще се сърдят, само че ние няма да сме удовлетворени., Движение за права и свободи и " Български напредък " приехме реакторите и новите самолети. Как ще създадат нов бюджет, като Асен Василев не влезе даже за гласуването за Ф-16! ", даде образец водачът на. 

" Ние сме " за " да има надзор над основния прокурор. " Промяната " ги нямаше даже в зала на гласуването. За тях правосъдна промяна обаче е Рашков да седне на мястото на Гешев ли?! Да пият шампанско с кристали и да поръчват заря, до момента в който ме арестуват. Ние ще управляваме България след два месеца и ще вземем верните решения за стабилността на страната. Знаем по какъв начин се прави - НАТО е наш сътрудник, Европейската комисия е наш сътрудник. Докато управляваше Кирил Петков закон за оръжия за Украйна нямаше. Гориво за Украйна нямаше. сподели по какъв начин се прави и от Украйна го правят оценка. От Украйна ми описаха какви пребоядисани ракети са им давали от Политическа партия. Вече не може да излъжат доста хора ", безапелационен бе Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР