Направете своя празничен уикенд специален с тези пъстри идеи за

...
Направете своя празничен уикенд специален с тези пъстри идеи за
Коментари Харесай

8 идеи за великденска украса, които ще поканя пролетта в дома ви

Направете своя празничен уикенд специфичен с тези пъстри хрумвания за великденски фон:

Изобилие от цветя и набор от пастелни цветове може да са всичко, от което се нуждаете, с цел да подготвите дома си за великденския уикенд, само че за какво не извършите още една стъпка напред тази година и да разширите декора с тези забавни хрумвания.

Внесете част от слънцето и силата на новия сезон в дома си с нашите хрумвания за великденска декорация. Последвайте нашето управление за реализиране на обичаен великденски фон във вашия дом с тематични домашно приготвени аксесоари и красиви екрани.

1. Макраме саксия зайче
 Добави изложение

Ако сте опитни в направата макраме, то зайчета са прелестна концепция за великденска украса, както и страховит подарък при посещаване на другари и семейство. Използвайте макраме за излагане на вашите по-малки стайни растения или даже за скриване на великденските яйца вътре!

2. Наслоете цветовете на масата
 Добави изложение

Подредете масата си за хранене, подготвена да посрещнете гостите с доста цветове и свежи цветя. Класическа рустик маса и шарените несъответсващи места за сядане основават столова със умерено чувство, предопределена за дълги, мързеливи закуски през уикенда или обеди с другари.

Цветните свещи ще внесат жизнеспособност в подредбата на масата ви, даже в случай че не се възпламенят, а столовете, боядисани в ярки нюанси, ще доставят наслада на вашето пространство през цялата година.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР