Направете си сами оригинални кашпи за градината! Ако обмисляте да

...
Направете си сами оригинални кашпи за градината! Ако обмисляте да
Коментари Харесай

Направете си сами оригинални кашпи за градината!

Направете си сами истински кашпи за градината!

Ако обмисляте да си купите красива огромна саксия за цветя, ще забележите какъв брой скъпи са те. Ето за какво, като забавен ландшафтен дизайн, можете да си извършите истинска саксия за цветя със личните си ръце.

Ние направихме тези саксии не толкоз за дизайна на градината, едвам закрием отвора на кладенеца в градината. Защото декоративните люкове за кладенци също не са евтини.

За нашата кашпа ще използваме пластмасови саксии. Но можете да употребявате остаряла кофа, кофа от багра или различен съд, който към този момент не употребявате и няма да съжалявате да експериментирате с него.

Що се отнася до технологията, ще използваме цимент и трошляк. Но можете да измислите своя лична версия за саксията, където повърхността ще бъде просто матирана. Или ще употребявате акрилна багра.

Ще покажем главните технологии за това по какъв начин да си извършите кашпа сами и можете да я модифицирате съгласно вашите потребности и усети.

За да си извършите кашпа са ви нужни:
пластмасови саксии за цветя
винтове, тел, капронов конец
отвертка, винтоверт
трошляк, цимент, пясък, лак

Тъй като ще декорираме кашпите с натрошен камък върху бетонен разтвор, би трябвало да увеличим сцеплението на пластмасовата повърхнина. За да създадем това, ще използваме винтове.

Друга опция да получите по-удобна повърхнина е да омотаете саксията с тел, която също е закрепена с дребни винтове.

За по-висок съд съединяваме съдовете с винтове и омотаваме с капронов конец, подготвяйки повърхността за приложимост.Чакълът се поставя върху циментовата примес: цимент 1 част, пясък 3 елементи, разводнен с вода до сметанообразна консистенция.

Покрийте с лак. Но може и да не го вършиме.

Леко ще декорираме бетонните пръстени на кладенеца.

Може би и във вашата градина ще има и място за сходна концепция.

Можете да украсите повърхността на саксията с забрадка, по-късно да я отбраните с лак. Или по-практичен вид: вместо трошляк вземете камъчета, останки от плочки, чинии или миди.

Може да употребявате хоросан вместо цимент.

Или използвайте остатъците след ремонт. Можете да извършите занимателни неща с пластмасови капачки за бутилки, щипки за пране.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР