Напоследък най-актуалната фолк клюка е връзката на Азис с младия

...
Напоследък най-актуалната фолк клюка е връзката на Азис с младия
Коментари Харесай

Азис показа новото си гадже

Напоследък най-актуалната фолк клевета е връзката на Азис с младия му сътрудник Антонио. Краля на фолка се появи в студиото на Николаос Цитиридис, хванал за ръка младото лъвче и хвърли всички в потрес с признанието си. 

Младият реализатор отхвърли да остане за изявлението, казвайки на Николаос: “Ще се върна, когато ме поканиш единствено мен ”.

На въпроса: “Искаш ли да се омъжиш за него ”, Азис отговори на Цитиридис с обичайното си възприятие за комизъм: “Искам да се омъжа за теб! ”.

Кралят на попфолка разкри какъв е идеалът му мъж и го разказа по този начин: “Леко грозноват, с пълен врат и дебели пръсти на ръцете. Мъжът би трябвало да има лапи, не ръце, с цел да е като мече, което те пази ”.

До края на присъединяване си в шоуто Азис показа толкоз доста секрети, че студиото едвам не се пръсна от страсти. Кой нов нос не харесваш повече - на Преслава или на Камелия? С кои известни хора е спал? Правил ли е секс с майките на децата си? Коя е по-добра певица - Галена или Десислава? С тези и още доста въпроси Николаос съумя да поизпоти Азис, само че на кой от въпросите се съобщи и си хапна от " неразрешения плод "?

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР