Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen броени дни преди финала

...
Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen броени дни преди финала
Коментари Харесай

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen на крачка от финала

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen броени дни преди финала на най-горещото риалити в телевизионния ефир. Възпитаничката на кулинарната академия “Кордон Бльо ” и последна жена в конкуренцията получи оранжева престилка и късмет да води кухнята на Черните. Незадоволителното й показване обаче принуди началник Виктор Ангелов да добави нова черна куртка към стената на рева в Кухнята на Ада.

Златните и Черните още веднъж влязоха в два директни конфликта - кулинарно съревнование и вечерна резервация. В първото предизвикателство двата тима трябваше да подготвят ядене, съчетаващо морски блага и месо. Макар да бяха спечелили преимущество преди готвенето, Черните куртки бяха победени от звездните си противници, а след редица неточности Никол получи оранжева престилка и номинация за изпъждане.

Вечерната резервация показа пред двете кухни следващото ново меню на началник Ангелов. Въпреки продължаващите търкания сред фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева, Златните демонстрираха добра отборна игра и съумяха да издадат всичките си поръчки, в това число и десертите. По-семплото подготвяне на ястията обаче не сработи в интерес на експертите с черните куртки, които не съумяха да издадат нито една поръчка, а ВИП гостите им демонстративно напуснаха ресторанта по средата на резервацията.

Въпреки уменията и лидерските качества, лавината от неточности на надарената френска възпитаничка Никол не оставиха различен избор на началник Ангелов и той се раздели с нея. Тя е посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”, където споделя за присъединяване си в Кухнята на Ада, непрекъснатите кавги при Червените, пътя ѝ до най-популярната кулинарна академия в света и кой е най-достоен за огромната премия от 100 000 лева Новият епизод с Никол можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Тази вечер Черните куртки и Златните ще излязат в нови надпревари, изпълнени с огромни опасности и непредвидени комбинации от усети и усещания.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР