Напоследък имам усещането, че ГЕРБ като че ли имат полза

...
Напоследък имам усещането, че ГЕРБ като че ли имат полза
Коментари Харесай

Сидеров: Имам усещане, че ГЕРБ има полза от това Патриотите да не сме единни

" Напоследък имам чувството, че ГЕРБ сякаш имат изгода от това ние да не сме единнни. Само чувство е обаче, нямам доказателства ", съобщи водачът на " Атака " и народен представител от ръководещата коалиция Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание.

" Защо? Защото в случай че сме със слаб резултат Патриотите, ГЕРБ може след преразпределението да има още една численост ", допълни той. Сидеров изрази подозрения, че някой съзнателно насочва медиите да се занимават с вътрешните драми в " Обединени патриоти ", защото едва ли ги интересувало толкоз.

Вчера някои медии отразиха, че по тяхна информация имало планувана среща сред представители на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, след което Сидеров съобщи, че не е бил информиран за нея. " Има някакъв авантаж, има едно изкуствено възбуждане по тези тематики - нека да не е насочвано от някой, тъй като в последно време имам възприятието, че има едно тласкане ", съобщи той.

Сидеров още добави, че чака при неприятен резултат на ГЕРБ и Патриотите на изборите тази година, Българска социалистическа партия да има някакви претенции за избори. " Дали те ще се случат - зависи към този момент от ГЕРБ ", съобщи той. Според него гласовете на Патриотите към този момент не били от голяма важност за ГЕРБ, защото " те са си подредили болшинството ". " Цветанов постоянно по този начин подрежда нещата, че гласовете на Патриотите не са съдбовни към този момент. Т.е. в случай че им трябват гласове, те си взимат от Воля, от Движение за права и свободи ", изясни Сидеров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР