Напоследък и ние доста пишем, а и доста се говори

...
Напоследък и ние доста пишем, а и доста се говори
Коментари Харесай

Мода ли? Той е Instagram звезда и печели стотици хиляди! Какво толкова прави?

Напоследък и ние много пишем, а и много се приказва за една нова специалност - тази на инфлуенсърите. И до момента в който някои си мислят, че тази специалност е нещо маргинално, то други вършат постоянни приходи от нея.

Такъв е казусът и с 35-годишния Алекс Шанън, който стои зад Instagram профила Followthenap. 

Инфлуенсърът качва в своя профил фотоси от най-луксозните хотели на света. 

Алекс към момента работи, не разчита единствено на заниманието си, въпреки че в изявление пред DailyMail призна, че в един от хотелите са му платили близо 50 000 евро, с цел да спи, закусва и разгласява фотография.

В различен хотел пък са му дали бижута на стойност близо 40 000 евро, както и специфичен фотограф, с цел да се снима в една от стаите му.

Често хотелите подготвяли и специфични закуски за специфичния си посетител. В един от тях Алекс е пил капучино с 24-каратово злато.

Въпреки това Алекс не е милионер. Не е и роден в богато семейство. Той се дефинира като упорит, изобретателен и фен на лукса.

 

" В един миг осъзнах, че всички инфлуенсъри вършат толкоз еднакво наличие, а има доста явна ниша - хотелите ", споделя още той. 

 

Самата концепция му пристигнала на сън. Винаги обичал да спи и то до късно и решил да трансформира заниманието си в спомагателен източник на приходи. 

 

Тогава кой е обичаният му хотел? Това е един от веригата Mandarin Oriental Paris, където нощувката коства 30 000 евро на нощ.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР