Наполи победи с 1:0 като гост Кротоне в първи мач

...
Наполи победи с 1:0 като гост Кротоне в първи мач
Коментари Харесай

Наполи увеличи аванса си на върха в Серия А, Тонев не игра за Кротоне

Наполи победи с 1:0 като посетител Кротоне в първи мач от 19-ия кръг на Серия " А ". Единственото попадение на " Ецио Шида " вкара Марек Хамшик в 17-ата минута. Така " небесносините " усилиха преднината си пред втория Ювентус на 4 точки като събраха 48. Домакините остават в зоната на изпадащите с 15 пункта.

Българският национал Александър Тонев остана запаса за Кротоне и не влезе в игра.

Двубоят стартира с масиран напън на гостите. Първата заплаха в мача пристигна след композиция сред Инсиньо и Хамшик, само че ударът на словака бе избит в корнер. В 17-ата минута Хамшик въпреки всичко откри резултат. Халфът комбинира с Жоржиньо и Алан и изненада вратаря Кордас за 0:1.

 Голово шоу! Наполи удари Сампдория в мач за историята (ВИДЕО)
Голово шоу! Наполи удари Сампдория в мач за историята (ВИДЕО)

Марек Хамшик изпревари Марадона, неаполитанците биха с 3:2

Голът бе под номер 117 на Хамшик за Наполи, като той се разписа в трети следващ мач.

Секунди по-късно Мертенс не съумя да се възползва от неточност на Симич и да удвои. До края на полувремето още веднъж белгиецът и Инсиньо не съумяха да вкарат втори гол за Наполи, откакто пред тях се откриха положителни благоприятни условия за попадение.

Кротоне опита да стигне до тъждество, като при започване на втората част удар на Стоян мина около гредата на Рейна. Малко по-късно Трота не съумя да се възползва от неточност на испанския вратар на южняците.

 Снимка 331405
Източник:

В 63-ата минута Инсинье проби и опита удар, който срещна гредата. Топката попадна в Кайехон, който стреля, само че Кордас избави. В 78-ата минута Рейна съумя да избие в корнер рисков удар на Крочата.

До края на мача Хамшик и Диавара имаха опция да решат всичко в интерес на Наполи, само че не съумяха да удвоят преднината на гостите. Все отново отборът на Маурицио Сари си тръгне от гостуването на Кротоне с минимална победа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР