Наполи е готов да плати на Интер исканите 60 милиона

...
Наполи е готов да плати на Интер исканите 60 милиона
Коментари Харесай

Наполи много сериозно изкушава Икарди

Наполи е подготвен да заплати на Интер желаните 60 милиона евро и даже може да включи Лоренцо Инсиние в договорка, която да прати в противоположна посока нападателя Мауро Икарди. Изглежда диалозите сред играча и неаполитанците напредват добре и скоро аржентинецът би могъл да се откаже от мечтания трансфер в Ювентус.

Дотук 26-годишният Икарди получи всички вероятни индикации, че с идването на Антонио Конте за ментор неговото време на „ Джузепа Меаца” е изтекло. Интер не крие интереса си към Ромелу Лукаку, което е ясно обръщение, че разжалваният капитан на „ нерадзурите” към този момент не е мечтан. Италианците даже предложиха аржентинеца на Манчестър Юнайтед в опит да отбият огромна част от цената на Лукаку, единствено че англичаните отхвърлиха (както и самият Икарди).

Според няколко издания от Апенините Наполи не просто е подготвен да удовлетвори финансовите искания на Интер във връзка с Икарди, само че също по този начин му предлага по-висока заплата от тази, която Юве е подготвен да му заплаща.

„ Кориере дело спорт” твърди, че „ везувианите” могат да подсладят в допълнение договорката за Интер, включвайки Лоренцо Инсиние. Звездата на Наполи неотдавна още веднъж стартира с намеците, че може и да смени клубната си принадлежност.

„ Гадзета дело спорт” прибавя, че президентът на неаполитанците Аурелио де Лаурентис въобще не е почитател на Икарди, обаче има цялостно доверие в преценката на треньора Карло Анчелоти. Според последния точно аржентинецът е индивидът, който да помогне на тима да вдигне равнището си.

Освен всичко друго Де Лаурентис би бил благополучен да отмъкне цел на Ювентус, откакто враждата сред двата клуба се усили поради назначението на Маурицио Сари за ментор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР